Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i chrupiąca panierka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 889
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12694
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 889
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12694
Składniki
Schab myjemy, kroimy w plastry i rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą i pieprzem. Wszystkie składniki na ciasto oprócz piwa miksujemy i pomału wlewamy piwo, mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej. Kotlety obtaczamy najpierw w mące a następnie zanurzamy w cieście piwnym i smażymy na oleju z obu stron na rumiano.