Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotlety zrobiłam gdy zostało mi trochę majonezu po zrobieniu surówki.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1010
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 465
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 579
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 4335
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 137
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5838
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1010
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 465
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 579
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 4335
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 137
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5838
Składniki
Mięso jeśli jest w kawałku kroimy na 0,5cm grubości kotlety a jeśli są już gotowe to tylko rozbijamy, następnie wbijamy jajka do miski i mieszamy z pozostałym majonezem, przyprawiamy a do drugiej miski lub talerzyka głębokiego wsypujemy bułkę tartą. Gotowe kotlety wkładamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na złoty kolor z obu stron. Kapustę siekamy, wrzucamy do miski, marchewkę ścieramy na tartce do jarzyn a pora kroimy w piórka wrzucamy do kapusty pekińskiej i przyprawiamy, dodajemy majonez i mieszamy. Ziemniaki obieramy i myjemy. Gotujemy podajemy z kotletami i surówką smacznego.