Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotlety zrobiłam gdy zostało mi trochę majonezu po zrobieniu surówki.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457237
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1340
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2181
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457237
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1340
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2181
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Składniki
Mięso jeśli jest w kawałku kroimy na 0,5cm grubości kotlety a jeśli są już gotowe to tylko rozbijamy, następnie wbijamy jajka do miski i mieszamy z pozostałym majonezem, przyprawiamy a do drugiej miski lub talerzyka głębokiego wsypujemy bułkę tartą. Gotowe kotlety wkładamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na złoty kolor z obu stron. Kapustę siekamy, wrzucamy do miski, marchewkę ścieramy na tartce do jarzyn a pora kroimy w piórka wrzucamy do kapusty pekińskiej i przyprawiamy, dodajemy majonez i mieszamy. Ziemniaki obieramy i myjemy. Gotujemy podajemy z kotletami i surówką smacznego.