Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotlety zrobiłam gdy zostało mi trochę majonezu po zrobieniu surówki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Składniki
Mięso jeśli jest w kawałku kroimy na 0,5cm grubości kotlety a jeśli są już gotowe to tylko rozbijamy, następnie wbijamy jajka do miski i mieszamy z pozostałym majonezem, przyprawiamy a do drugiej miski lub talerzyka głębokiego wsypujemy bułkę tartą. Gotowe kotlety wkładamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na złoty kolor z obu stron. Kapustę siekamy, wrzucamy do miski, marchewkę ścieramy na tartce do jarzyn a pora kroimy w piórka wrzucamy do kapusty pekińskiej i przyprawiamy, dodajemy majonez i mieszamy. Ziemniaki obieramy i myjemy. Gotujemy podajemy z kotletami i surówką smacznego.