Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie kotlety a do tego smaczne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8246
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8246
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Składniki
1. schab kroimy w ten sposób, że pierwszego kotleta nie odkrawamy do końca, drugi odkrawamy, mamy więc kotlety składające się z dwóch części, rozbijamy, doprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na godzinkę, 2. na jedną cześć kotleta układamy szynkę i ser, przykrywamy drugą częścią, dociskamy, 3. jajka rozbić, kotlety panierować w mące, jajku, bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego