Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie kotlety a do tego smaczne
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Składniki
1. schab kroimy w ten sposób, że pierwszego kotleta nie odkrawamy do końca, drugi odkrawamy, mamy więc kotlety składające się z dwóch części, rozbijamy, doprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na godzinkę, 2. na jedną cześć kotleta układamy szynkę i ser, przykrywamy drugą częścią, dociskamy, 3. jajka rozbić, kotlety panierować w mące, jajku, bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego