Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którym znudziły się panierowane kotlety z kurczka. Szybkie i łatwe w przygotowaniu. Ulubione kotlety mojego męża. Porcja starcza na ok.8 kotletów.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 121
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 121
Składniki
Fileta pokroić w drobną kostkę
Pieczarki pokroić w plasterki, obsamażyć na łyżce masła.
Natkę lub szczypiorek posiekać.
Jajka zmiksować z mąką i majonezem. Dodać do nich fileta, podsmażone pieczarki, natkę lub szczypiorek. Doprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, wymieszać.
Tak przygotowaną masę wykładać na rozgrzany olej i formować masę łyżką na kształt kotletów. Smażyć z obu stron.