Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którym znudziły się panierowane kotlety z kurczka. Szybkie i łatwe w przygotowaniu. Ulubione kotlety mojego męża. Porcja starcza na ok.8 kotletów.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Fileta pokroić w drobną kostkę
Pieczarki pokroić w plasterki, obsamażyć na łyżce masła.
Natkę lub szczypiorek posiekać.
Jajka zmiksować z mąką i majonezem. Dodać do nich fileta, podsmażone pieczarki, natkę lub szczypiorek. Doprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, wymieszać.
Tak przygotowaną masę wykładać na rozgrzany olej i formować masę łyżką na kształt kotletów. Smażyć z obu stron.