Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie kotleciki pełne mięsa i warzyw. Smak podkręcony odrobiną sera Parmigiano Reggiano i ogórkiem kiszony.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Składniki
Wychodzi 9 kotletów. Kapustę szatkujemy, paprykę, ogórki i mięso kroimy w kostkę. Koperek z natką siekamy, ser ścieramy na dużych oczkach lub kroimy w cienkie płatki. Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jajka, mąkę i przyprawy. Łyżką nakładamy masę na rozgrzany olej i smażymy po 4 minuty z każdej strony, średni ogień.