Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie kotleciki pełne mięsa i warzyw. Smak podkręcony odrobiną sera Parmigiano Reggiano i ogórkiem kiszony.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2766
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2766
Składniki
Wychodzi 9 kotletów. Kapustę szatkujemy, paprykę, ogórki i mięso kroimy w kostkę. Koperek z natką siekamy, ser ścieramy na dużych oczkach lub kroimy w cienkie płatki. Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jajka, mąkę i przyprawy. Łyżką nakładamy masę na rozgrzany olej i smażymy po 4 minuty z każdej strony, średni ogień.