Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone kotleciki w pysznym sosie z papryki i pomidorów, podane z ziemniakami to moja propozycja na pyszny obiad.
1. Wszystkie składniki na kotlety łączymy ze sobą i robimy okrągłe kotlety, panierujemy w bułce tartej i smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
2. Papryki, cebulę oraz pomidory drobno kroimy i przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy 20 minut.
3. Po ugotowaniu blendujemy, doprawiamy solą, majerankiem, pieprzem, bazylią octem oraz cukrem. Zagęszczamy śmietaną rozrobioną z mąką i chwilkę gotujemy.
4. Kotlety układamy w naczyniu, polewamy sosem.
5. Danie gotowe.
6. Smacznego.
Często gotujemy obiad na dwa dni ale drugiego dnia nie zawsze mamy ochotę na...
Odsłon: 13371
Bezmięsne kotlety z orzechową nutą.
Odsłon: 10316
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4429
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 93
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 158
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 185
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 172
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4429
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 93
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 158
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 185
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 172
Składniki
1. Wszystkie składniki na kotlety łączymy ze sobą i robimy okrągłe kotlety, panierujemy w bułce tartej i smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
2. Papryki, cebulę oraz pomidory drobno kroimy i przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy 20 minut. 3. Po ugotowaniu blendujemy, doprawiamy solą, majerankiem, pieprzem, bazylią octem oraz cukrem. Zagęszczamy śmietaną rozrobioną z mąką i chwilkę gotujemy.
4. Kotlety układamy w naczyniu, polewamy sosem. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z kapusty i pieczarek
Dania główne
Kurczak w orzechowej panierce
Dania główne
Dorsz na parze
Dania główne
Forszmak lubelski z kaszą gryczaną
Kotlety z kapusty i pieczarek
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 138
Kurczak w orzechowej panierce
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 172