Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zrobione po raz pierwszy, bardzo nam smakowały
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5343
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5343
Składniki
1. kaszę przepłukać wrzątkiem, potem zimna wodą, wrzatkiem i jeszcze raz wodą zimną, zalać gorącym bulionem warzywnym, ugotować na sypko, przestudzic, 2. słonecznik i płatki lekko uprażyć na suchej patelni, 3. kaszę połaczyć z buraczkami, jajkiem, płatkami i słonecznikiem, doprawic solą, pieprzem i curry, 4. blachę wyłozyć papierem do pieczenia, lekko posmarować olejem, układać kotleciki, piec ok 30 min w 180 st, smacznego