Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już same są smaczne i sycące, a z dodatkiem warzyw to właściwie cały obiad. Polecam.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 109
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 109
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Następnie wodę odlać i zblendować. Cebulę drobno pokroić. Poddusić ją na oleju ze startym czosnkiem i rozmrożonym szpinakiem. Zawartość patelni dać do naczynia ze zblendowaną ciecierzycą. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Wyrobić całą masę. Uformować kotleciki. Nie trzeba dodawać bułki tartej - kotleciki świetnie się kleją. Smażyć na oleju z dwóch stron.