Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już same są smaczne i sycące, a z dodatkiem warzyw to właściwie cały obiad. Polecam.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8611
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7164
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4887
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327770
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8611
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7164
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4887
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327770
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Następnie wodę odlać i zblendować. Cebulę drobno pokroić. Poddusić ją na oleju ze startym czosnkiem i rozmrożonym szpinakiem. Zawartość patelni dać do naczynia ze zblendowaną ciecierzycą. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Wyrobić całą masę. Uformować kotleciki. Nie trzeba dodawać bułki tartej - kotleciki świetnie się kleją. Smażyć na oleju z dwóch stron.