Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już same są smaczne i sycące, a z dodatkiem warzyw to właściwie cały obiad. Polecam.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5251
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34476
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2137
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113801
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5251
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34476
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2137
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113801
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Następnie wodę odlać i zblendować. Cebulę drobno pokroić. Poddusić ją na oleju ze startym czosnkiem i rozmrożonym szpinakiem. Zawartość patelni dać do naczynia ze zblendowaną ciecierzycą. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Wyrobić całą masę. Uformować kotleciki. Nie trzeba dodawać bułki tartej - kotleciki świetnie się kleją. Smażyć na oleju z dwóch stron.