Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele przepisów na wegetariańskie kotlety, teraz przedstawiam kolejny
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3674
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 376
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1825
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 217
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3674
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 376
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1825
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 217
Składniki
1. kapustę obgotować przez 15 min, odcedzić, pokroić drobniej, dobrze odcisnąć, 2. na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki, smażyć do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, dusić jeszcze chwile, wymieszać z kapustą, dodać jajko, 1-2 łyżki mąki (zamiast mąki mozna dodać kaszę mannę lub bułkę tartą), dodać łyżkę sosu sojowego, odstawić na chwilę, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rumiano, smacnego