Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele przepisów na wegetariańskie kotlety, teraz przedstawiam kolejny
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
1. kapustę obgotować przez 15 min, odcedzić, pokroić drobniej, dobrze odcisnąć, 2. na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki, smażyć do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, dusić jeszcze chwile, wymieszać z kapustą, dodać jajko, 1-2 łyżki mąki (zamiast mąki mozna dodać kaszę mannę lub bułkę tartą), dodać łyżkę sosu sojowego, odstawić na chwilę, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rumiano, smacnego