Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z kaszy jaglanej i kapusty włoskiej z dodatkiem marchewki, cebuli, pora oraz wędzonego sera.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8551
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7041
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4802
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327527
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8551
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7041
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4802
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327527
Składniki
1. Kasze płuczemy kilkakrotnie i gotujemy w 500 ml wywaru warzywnego lub innego. 2. Kapustę włoską szatkujemy i zalewamy gorącą wodą, aby zmiękła. 3. Cebulę, pora i czosnek podsmażamy na patelni. 4. Ugotowaną kasze przekładamy do miski, dodajemy kapustę, podsmażone warzywa na patelni oraz startą marchewkę. 5. Dodajemy jajko , bułkę tartą, koncentrat pomidorowy oraz starty ser wędzony. Doprawiamy solą, pieprzem oraz tymiankiem i koperkiem. 6. Składniki mieszamy dokładnie, formujemy w kształt kotletów i smażymy na rozgrzanym oleju.