Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z kaszy jaglanej i kapusty włoskiej z dodatkiem marchewki, cebuli, pora oraz wędzonego sera.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1873
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19685
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1873
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19685
Składniki
1. Kasze płuczemy kilkakrotnie i gotujemy w 500 ml wywaru warzywnego lub innego. 2. Kapustę włoską szatkujemy i zalewamy gorącą wodą, aby zmiękła. 3. Cebulę, pora i czosnek podsmażamy na patelni. 4. Ugotowaną kasze przekładamy do miski, dodajemy kapustę, podsmażone warzywa na patelni oraz startą marchewkę. 5. Dodajemy jajko , bułkę tartą, koncentrat pomidorowy oraz starty ser wędzony. Doprawiamy solą, pieprzem oraz tymiankiem i koperkiem. 6. Składniki mieszamy dokładnie, formujemy w kształt kotletów i smażymy na rozgrzanym oleju.