Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z kaszy jaglanej i kapusty włoskiej z dodatkiem marchewki, cebuli, pora oraz wędzonego sera.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118339
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8473
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3131
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2234
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1581
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118339
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8473
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3131
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2234
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1581
Składniki
1. Kasze płuczemy kilkakrotnie i gotujemy w 500 ml wywaru warzywnego lub innego. 2. Kapustę włoską szatkujemy i zalewamy gorącą wodą, aby zmiękła. 3. Cebulę, pora i czosnek podsmażamy na patelni. 4. Ugotowaną kasze przekładamy do miski, dodajemy kapustę, podsmażone warzywa na patelni oraz startą marchewkę. 5. Dodajemy jajko , bułkę tartą, koncentrat pomidorowy oraz starty ser wędzony. Doprawiamy solą, pieprzem oraz tymiankiem i koperkiem. 6. Składniki mieszamy dokładnie, formujemy w kształt kotletów i smażymy na rozgrzanym oleju.