Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak kotletów możemy zmieniać, zależnie od użytych składników,
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 696
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11169
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3952
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1368
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 696
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11169
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3952
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1368
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać startą na tarce marchew, pokrojonego pora i posiekany czosnek, smażyć chwile, dodać łyżkę sosu sojowego, gdy warzywa zmiękną dodać starte na tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, wystudzić 2. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, dodać do usmażonych warzyw, dodać jajka oraz bułkę tartą, doprawić solą, pieprzem i pieprzem ziołowym, odstawić na chwilę, 3. rozgrzać olej, z masy nakładać małe placuszki, smażyć na średnim ogniu na rumiano, podawać z surówką i ziemniakami smacznego