Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak kotletów możemy zmieniać, zależnie od użytych składników,
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 62
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 65
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1191
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 284
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 62
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 65
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1191
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 284
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać startą na tarce marchew, pokrojonego pora i posiekany czosnek, smażyć chwile, dodać łyżkę sosu sojowego, gdy warzywa zmiękną dodać starte na tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, wystudzić 2. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, dodać do usmażonych warzyw, dodać jajka oraz bułkę tartą, doprawić solą, pieprzem i pieprzem ziołowym, odstawić na chwilę, 3. rozgrzać olej, z masy nakładać małe placuszki, smażyć na średnim ogniu na rumiano, podawać z surówką i ziemniakami smacznego