Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak kotletów możemy zmieniać, zależnie od użytych składników,
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8119
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2766
Polecam.
Odsłon: 1344
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8119
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2766
Polecam.
Odsłon: 1344
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać startą na tarce marchew, pokrojonego pora i posiekany czosnek, smażyć chwile, dodać łyżkę sosu sojowego, gdy warzywa zmiękną dodać starte na tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, wystudzić 2. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, dodać do usmażonych warzyw, dodać jajka oraz bułkę tartą, doprawić solą, pieprzem i pieprzem ziołowym, odstawić na chwilę, 3. rozgrzać olej, z masy nakładać małe placuszki, smażyć na średnim ogniu na rumiano, podawać z surówką i ziemniakami smacznego