Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak kotletów możemy zmieniać, zależnie od użytych składników,
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24981
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 116
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24981
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 116
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać startą na tarce marchew, pokrojonego pora i posiekany czosnek, smażyć chwile, dodać łyżkę sosu sojowego, gdy warzywa zmiękną dodać starte na tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, wystudzić 2. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, dodać do usmażonych warzyw, dodać jajka oraz bułkę tartą, doprawić solą, pieprzem i pieprzem ziołowym, odstawić na chwilę, 3. rozgrzać olej, z masy nakładać małe placuszki, smażyć na średnim ogniu na rumiano, podawać z surówką i ziemniakami smacznego