Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety z sosikiem z kurek.
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 88
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie: Mięso naciąć na brzegach (aby się nie skręcało podczas smażenia) posypać pieprzem i posmarować olejem. Grzyby dokładnie oczyścić, obmyć i odsączyć.
Masło roztopić na niskiej temperaturze, wrzucić kurki i smażyć 5 minut. Posolić, posypać pieprzem i odstawić. Kotlety posolić i usmażyć na gorącym tłuszczu z obu stron. Wytopiony tłuszcz z mięsa zmieszać z sosem sojowym, śmietaną, zagotować, włożyć kurki, natkę pietruszki i polać usmażone kotlety.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Tanioszki
Dania główne
Kluski tarte
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Tanioszki
Tanie potrawy wcale nie muszą być mdłe i pozbawione smaku. Tanioszki zawładną...
Odsłon: 1409
Kluski tarte
Kluski tarte powstają ze startych na tarce surowych ziemniaków. Po ugotowaniu...
Odsłon: 245