Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niedrogie w wykonaniu kotlety do obiadu.
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 718
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 5539
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 6187
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 248
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 718
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 5539
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 6187
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 248
Składniki
Wykonanie: Pęczak opłukać, zalać gorąca wodą i gotować około godziny na wolnym ogniu stale mieszając. Następnie ostudzić i zmielić. Cebulę obrać, drobno posiekać i zrumienić na maśle. Dodać do pęczaku, wbić jajka, przyprawić do smaku i wymieszać z natką pietruszki. Kształtować nieduże kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.