Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mielone dla wegetarian na obiadek.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1997
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12937
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 246
Polecam.
Odsłon: 721
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1997
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12937
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 246
Polecam.
Odsłon: 721
Składniki
Wykonanie: Suszone grzyby namoczyć dzień wcześniej, ugotować i usmażyć z drobno posiekaną cebulą. Pęcak opłukać i gotować w osolonym wrzątku przez około godzinę na wolnym ogniu. Ostudzić i zmielić z usmażonymi grzybami i cebulą. Przyprawić, dodać jaja i formować kotlety. Obtaczać w tartej bułce i smażyć na oleju na złoty kolor. Polać dowolnym sosem chrzanem lub grzybowym.