Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znamy wiele odmian na kotlety drobiowe, możemy urozmaicić na dowolny sposób np. z serem i papryką.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5996
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5996
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
1. Fileta z kurczaka mielimy maszynką do mielenia mięsa.
2. Wbijamy jajko
3. Wsypujemy bułkę tartą.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dokładnie mieszamy.
6. Paprykę oraz serek kroimy w paski.
7. Robimy kotlety w każdy środek kotleta wkładamy po kawałku papryki i serka.
8. Panierujemy w bułce tartej
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.