Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z panierowanych w jajku i bułce tartej grubych plastrów kiełbasy szynkowej parzonej, zrobione na wzór tych z mortadeli, co nieraz jadaliśmy w czasach PRLu. Kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i mizerią z ogórków.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5976
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9038
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8379
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5763
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5976
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9038
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8379
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5763
Składniki
Plastry kiełbasy zanurzamy w roztrzepanym jajku i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy mizerię z ogórków i jogurtu z dodatkiem drobno pokrojonego kopru. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i mizerią z ogórków. Smacznego !!!