Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z tuńczyka w puszce z ciecierzycą.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 164
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 164
Składniki
1. Do miski wrzucić dokładnie odsączonego i odciśniętego z sosu tuńczyka wraz z pozostałymi składnikami.
2. Całość wymieszać, dokładnie rozgniatając widelcem ciecierzycę. 3. Masę podzielić na 4 części i mocno ściskając uformować spłaszczone kotlety. 4. Kotlety obtoczyć w mące kukurydzianej. Następnie przy pomocy łopatki przenieść je na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoty kolor.