Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z tuńczyka w puszce z ciecierzycą.
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 52
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1897
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 546
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 52
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1897
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 546
Składniki
1. Do miski wrzucić dokładnie odsączonego i odciśniętego z sosu tuńczyka wraz z pozostałymi składnikami.
2. Całość wymieszać, dokładnie rozgniatając widelcem ciecierzycę. 3. Masę podzielić na 4 części i mocno ściskając uformować spłaszczone kotlety. 4. Kotlety obtoczyć w mące kukurydzianej. Następnie przy pomocy łopatki przenieść je na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoty kolor.