Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z tuńczyka w puszce z ciecierzycą.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 396
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2250
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1003
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 396
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2250
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1003
Składniki
1. Do miski wrzucić dokładnie odsączonego i odciśniętego z sosu tuńczyka wraz z pozostałymi składnikami.
2. Całość wymieszać, dokładnie rozgniatając widelcem ciecierzycę. 3. Masę podzielić na 4 części i mocno ściskając uformować spłaszczone kotlety. 4. Kotlety obtoczyć w mące kukurydzianej. Następnie przy pomocy łopatki przenieść je na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoty kolor.