Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardziej soczyste od tych z fileta.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 175
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 41
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 379
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 175
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 41
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 379
Składniki
Z udek usuwamy kości i skórę ,nacieramy je solą ,pieprzem i odstawiamy do lodówki na godzinę. Następnie obtaczamy w mące ,rozkłóconym jajku z odrobiną mleka i bułce tartej. Kotlety smażymy z obu stron na złoty kolor.