Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz. Kotlety z ziemniaków i brokuła zrobiły w moim domu prawdziwą furorę. Posmakują również dzieciom.
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 393
Bigosik z delikatnej, słodkiej kapusty stożkowej z pieczarkami i kiełbasą dus...
Odsłon: 86
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 1472
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 393
Bigosik z delikatnej, słodkiej kapusty stożkowej z pieczarkami i kiełbasą dus...
Odsłon: 86
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 1472
Składniki
Brokuła i ziemniaki ubijamy tłuczkiem . Cebulę i czosnek kroimy w kostkę i krótko szklimy na oleju. Ostudzone dodajemy do ziemniaków i doprawiamy ziołami. Dodajemy jajko, mąkę doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotlety i obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju do przyrumienienia z obu stron.