Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz. Kotlety z ziemniaków i brokuła zrobiły w moim domu prawdziwą furorę. Posmakują również dzieciom.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11247
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6466
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5238
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11247
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6466
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5238
Składniki
Brokuła i ziemniaki ubijamy tłuczkiem . Cebulę i czosnek kroimy w kostkę i krótko szklimy na oleju. Ostudzone dodajemy do ziemniaków i doprawiamy ziołami. Dodajemy jajko, mąkę doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotlety i obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju do przyrumienienia z obu stron.