Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i delikatne kotleciki. :)
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1310
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36667
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3825
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 566
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2993
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1310
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36667
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3825
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 566
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2993
Składniki
7 Jajek ugotować na twardo i pokroić je wraz z paluszkami w drobną kostkę. Wystudzone ziemniaki przepuścić przez praskę. Pokrojone cebule podsmażyć na oleju. Do ziemniaków dodać starty na tarce ser, paluszki, jajka i cebule. Doprawić do smaku solą i pieprzem- dość intensywnie. Wbić jedno jajo, dodać mąkę, w razie konieczności dodać trochę bułki tartej. Formować kolety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju do zrumienienia. Smacznego !