Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i delikatne kotleciki. :)
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1120
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5826
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1136
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1120
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5826
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1136
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Składniki
7 Jajek ugotować na twardo i pokroić je wraz z paluszkami w drobną kostkę. Wystudzone ziemniaki przepuścić przez praskę. Pokrojone cebule podsmażyć na oleju. Do ziemniaków dodać starty na tarce ser, paluszki, jajka i cebule. Doprawić do smaku solą i pieprzem- dość intensywnie. Wbić jedno jajo, dodać mąkę, w razie konieczności dodać trochę bułki tartej. Formować kolety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju do zrumienienia. Smacznego !