Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne kotlety na obiad.
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 75
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 120
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 75
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 120
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i ugotować z dodatkiem soli, następnie utłuc. Ostudzić, wymieszać z dwoma jajkami, mąkami, solą i pieprzem do smaku. Szynkę pokroić w drobną kostkę, dodać do ziemniaków , dodać również posiekaną miętę (ilość według smaku) i całość dokładnie wymieszać. Formować kotleciki, maczać w rozbełtanym jajku, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoty kolor.