Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne kotlety na obiad.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 96
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i ugotować z dodatkiem soli, następnie utłuc. Ostudzić, wymieszać z dwoma jajkami, mąkami, solą i pieprzem do smaku. Szynkę pokroić w drobną kostkę, dodać do ziemniaków , dodać również posiekaną miętę (ilość według smaku) i całość dokładnie wymieszać. Formować kotleciki, maczać w rozbełtanym jajku, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoty kolor.