Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, syty, smaczny i szybki obiad. Jest gotowy w niecałe 20 minut.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 952
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 31
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1237
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 195
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6182
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 952
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 31
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1237
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 195
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6182
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć, posolić i ugotować. Odcedzić, dodać łyżkę masła i 2 łyżki śmietany. Ugnieść na puree. Cebulę i boczek pokroić w kostkę i przysmażyć. Dodać przyprawy. Dusić do miękkości. Okrasić ziemniaki, posypać koperkiem i podać z ulubionymi dodatkami.