Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, jako dodatek do makaronu czy bagietki. Polecam pół godziny przed zmieszać masło z przyprawami i dopiero dodać do krewetek ️
Patelnia
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Składniki
Krewetki oczyszczamy i odciskamy namiar wody papierem. Na patelnie wrzucamy masełko i chili z czosnkiem. Dodajemy krewetki. Ja smażę 5-8 minut Dodajemy czosnek granulowany i słodka paprykę, sol i pieprz do smaku. Na końcu dodajemy pietruszkę. Podajemy z bagietką lub makaronem. Smacznego! ️