Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne jako danie obiadowe lub przystawka, podawane z barszczem czerwonym lub innymi ulubionymi dodatkami.
Patelnia, miska,mikser,szklanka, łyżka,talerz,tarka,łopatka
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4512
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1554
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 463
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4512
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1554
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 463
Składniki
Wszystkie podane składniki na ciasto naleśnikowe wsypujemy do miski i wyrabiamy mikserem . Następnie smażymy na patelni .
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na dużych oczkach na tarce. Przekładamy na patelnię i czekamy aż odparuje woda i dodajemy łyżkę masła i pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie przyprawiamy solą i pieprzem . Ser ścieramy na dużych oczkach tarki . Na koniec bierzemy naleśnika i nakładamy pieczarki i łyżkę sera zwijamy i moczymy w jajku i panierujemy w bułce tartej . Na koniec na gorący olej wkładamy krokiety i smażymy z jednej i z drugiej strony na złoty kolor