Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne jako danie obiadowe lub przystawka, podawane z barszczem czerwonym lub innymi ulubionymi dodatkami.
Patelnia, miska,mikser,szklanka, łyżka,talerz,tarka,łopatka
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Składniki
Wszystkie podane składniki na ciasto naleśnikowe wsypujemy do miski i wyrabiamy mikserem . Następnie smażymy na patelni .
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na dużych oczkach na tarce. Przekładamy na patelnię i czekamy aż odparuje woda i dodajemy łyżkę masła i pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie przyprawiamy solą i pieprzem . Ser ścieramy na dużych oczkach tarki . Na koniec bierzemy naleśnika i nakładamy pieczarki i łyżkę sera zwijamy i moczymy w jajku i panierujemy w bułce tartej . Na koniec na gorący olej wkładamy krokiety i smażymy z jednej i z drugiej strony na złoty kolor