Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne jako danie obiadowe lub przystawka, podawane z barszczem czerwonym lub innymi ulubionymi dodatkami.
Patelnia, miska,mikser,szklanka, łyżka,talerz,tarka,łopatka
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31048
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5914
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31048
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5914
Składniki
Wszystkie podane składniki na ciasto naleśnikowe wsypujemy do miski i wyrabiamy mikserem . Następnie smażymy na patelni .
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na dużych oczkach na tarce. Przekładamy na patelnię i czekamy aż odparuje woda i dodajemy łyżkę masła i pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie przyprawiamy solą i pieprzem . Ser ścieramy na dużych oczkach tarki . Na koniec bierzemy naleśnika i nakładamy pieczarki i łyżkę sera zwijamy i moczymy w jajku i panierujemy w bułce tartej . Na koniec na gorący olej wkładamy krokiety i smażymy z jednej i z drugiej strony na złoty kolor