Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ulubionych krokietów i pierogów ruskich.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Składniki
Składniki na naleśniki łączymy i smażymy naleśniki na patelni bez tłuszczu. Przygotowujemy farsz. Ugotowane ziemniaki ubijamy i łączymy z podsmażoną cebulą oraz ugniecionym widelcem twarogiem. Całość solimy i doprawiamy sporą ilością pieprzu. Farsz układamy na naleśnikach, zawijamy i odstawiamy do panierowania. Najpierw obtaczamy je w mące, potem w jajku, następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Smacznego !