Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ulubionych krokietów i pierogów ruskich.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4152
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 631
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17341
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3224
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 191
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4152
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 631
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17341
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3224
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 191
Składniki
Składniki na naleśniki łączymy i smażymy naleśniki na patelni bez tłuszczu. Przygotowujemy farsz. Ugotowane ziemniaki ubijamy i łączymy z podsmażoną cebulą oraz ugniecionym widelcem twarogiem. Całość solimy i doprawiamy sporą ilością pieprzu. Farsz układamy na naleśnikach, zawijamy i odstawiamy do panierowania. Najpierw obtaczamy je w mące, potem w jajku, następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Smacznego !