Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne krokiety na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Wykonanie: Fasolkę z puszki rozetrzeć na miazgę widelcem, połączyć z rybą i z jednym ugotowanym pokrojonym jajem. Masę wymieszać z 3 łyżkami bułki tartej i surowym jajkiem. Przyprawić do smaku, kształtować owalne krokiety, panierować w bułce z mąką i smażyć na złoty kolor.