Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je często, pysznie smakują z czerwonym barszczem.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1386
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4303
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1386
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4303
Składniki
Z podanych składników usmażyć naleśniki, dodać wody tyle aby ciasto łatwo rozpływało się po patelni. Grzyby umyć, ugotować w lekko osolonej wodzie 10 minut, odcedzić, przestudzić i zmielić w maszynce na grubym sitku. Do grzybów dodać posiekaną zeszkloną cebulę, sól, pieprz, trochę tartej bułki jeśli farsz jest za rzadki. Nakładać farsz na naleśniki i zawijać.
Panierować w rozkłóconym jajku i obsmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym.