Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je często, pysznie smakują z czerwonym barszczem.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 155
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 112
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2641
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107462
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 155
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 112
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2641
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107462
Składniki
Z podanych składników usmażyć naleśniki, dodać wody tyle aby ciasto łatwo rozpływało się po patelni. Grzyby umyć, ugotować w lekko osolonej wodzie 10 minut, odcedzić, przestudzić i zmielić w maszynce na grubym sitku. Do grzybów dodać posiekaną zeszkloną cebulę, sól, pieprz, trochę tartej bułki jeśli farsz jest za rzadki. Nakładać farsz na naleśniki i zawijać.
Panierować w rozkłóconym jajku i obsmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym.