Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je często, pysznie smakują z czerwonym barszczem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10879
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 594
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 7451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10879
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 594
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 7451
Składniki
Z podanych składników usmażyć naleśniki, dodać wody tyle aby ciasto łatwo rozpływało się po patelni. Grzyby umyć, ugotować w lekko osolonej wodzie 10 minut, odcedzić, przestudzić i zmielić w maszynce na grubym sitku. Do grzybów dodać posiekaną zeszkloną cebulę, sól, pieprz, trochę tartej bułki jeśli farsz jest za rzadki. Nakładać farsz na naleśniki i zawijać.
Panierować w rozkłóconym jajku i obsmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym.