Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je często, pysznie smakują z czerwonym barszczem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1488
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231873
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1488
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231873
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Składniki
Z podanych składników usmażyć naleśniki, dodać wody tyle aby ciasto łatwo rozpływało się po patelni. Grzyby umyć, ugotować w lekko osolonej wodzie 10 minut, odcedzić, przestudzić i zmielić w maszynce na grubym sitku. Do grzybów dodać posiekaną zeszkloną cebulę, sól, pieprz, trochę tartej bułki jeśli farsz jest za rzadki. Nakładać farsz na naleśniki i zawijać.
Panierować w rozkłóconym jajku i obsmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym.