Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i pozywne, smakuje wspaniale z filizanka barszczyku czerwonego. na cieplo lub na zimno.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 471
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3975
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3905
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 471
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3975
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3905
Składniki
Mieso gotujemy lub dusimy. naturalnie lepsze bedzie duszone z dodatkiem czosnku i cebuli. Mozna dodatkowo przesmazyc, aby sie troszke z wierzchu skarmelizowalo dla uzyskania lepszego smaku. Studzimy. Kapuste takze gotujemy i studzimy. Cebulke drobno kroimy, z dodatkiem oleju i Kucharka smazymy na patelni. Odstawiamy do przestygniecia. Mieso wraz z kapusta przepuszczamy przez maszynke do mielenia. Do farszu dodajemy cebulke, przyprawy i dokladnie mieszamy.
Na wczesniej rozmrozone platy ciasta kladziemy po lyzce farszu.
Formujemy koperty z ciastem w srodku, ktore dodatkowo smarujemy pedzelkiem roztrzepanym zotkiem z jajka.
Blache smarujemy olejem i pieczemy krokieciki w temp. 200 st.C okolo 45 minut. Gotowe.