Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościutkie krokiety z farszem z pasztetu, cebulki i pieczarek
miseczka , patelnia, deska dp krojenia
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118069
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8403
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3115
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2130
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1540
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118069
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8403
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3115
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2130
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1540
Składniki
1.Przygotować ciasto na naleśniki (jajka, mąka, mleko, szczypta soli, 1 łyżka oleju). Wymieszać lub zmiksować (zależnie kto jaką technikę preferuje). Usmażyć cienkie naleśniki. 2. Teraz kolej na farsz do usmażonych już naleśników. 3. Na rozgrzaną natłuszczoną olejem dużą patelnię dodać posiekaną na drobno cebulkę i pieczarki oraz pasztet (pokrojony na mniejsze części). Przyprawić. Dusić na patelni pod przykryciem około 20- 25 min. 4.Na każdy naleśnik nakładać farsz. 5. Gotowe danie posypać startym parmezanem i dodać pokrojony szczypior. Na koniec na chwilę do mikrofali aby ser się lekko rozpuścił. Smacznego