Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, polecam :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424949
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336964
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424949
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336964
Składniki
Z podanych składników wykonasz 20 sztuk krokietów. Składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać w misie blendera. Usmażyć. Cebulę obrać i pokroić w grubsza kostkę. Pieczarki pokroić na cienkie plasterki. Jeżeli są czyste, wystarczy tylko wypłukać i nie trzeba obierać. Na rozgrzany olej wrzucić cebulę i lekko zeszklić, następnie dodać pokrojone pieczarki i przyprawy. Farszu nie smażymy długo, nie możemy dopuścić, aby pieczarki skurczyły się mocno. Po puszczeniu wody, wyłączamy grzanie. Odlewamy nadmiar wody i studzimy. Do wystudzonych warzyw dodajemy starty ser żółty. Formujemy krokiety, każdy obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy. Smacznego.