Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, polecam :)
Z podanych składników wykonasz 20 sztuk krokietów.
Składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać w misie blendera. Usmażyć.
Cebulę obrać i pokroić w grubsza kostkę. Pieczarki pokroić na cienkie plasterki. Jeżeli są czyste, wystarczy tylko wypłukać i nie trzeba obierać.
Na rozgrzany olej wrzucić cebulę i lekko zeszklić, następnie dodać pokrojone pieczarki i przyprawy.
Farszu nie smażymy długo, nie możemy dopuścić, aby pieczarki skurczyły się mocno. Po puszczeniu wody, wyłączamy grzanie. Odlewamy nadmiar wody i studzimy.
Do wystudzonych warzyw dodajemy starty ser żółty.
Formujemy krokiety, każdy obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy.
Smacznego.
Moja rodzina je uwielbia.
Odsłon: 20924
Smaczne i pożywne krokiety. Idealnie nadają się zarówno na obiad, jak i impre...
Odsłon: 11842
Przepis dnia
Przejadły się Wam tradycyjne krokiety z kapustą i grzybami? Macie już dość kr...
Odsłon: 10645
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 10
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 11
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 10
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 11
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Składniki
Z podanych składników wykonasz 20 sztuk krokietów. Składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać w misie blendera. Usmażyć. Cebulę obrać i pokroić w grubsza kostkę. Pieczarki pokroić na cienkie plasterki. Jeżeli są czyste, wystarczy tylko wypłukać i nie trzeba obierać. Na rozgrzany olej wrzucić cebulę i lekko zeszklić, następnie dodać pokrojone pieczarki i przyprawy. Farszu nie smażymy długo, nie możemy dopuścić, aby pieczarki skurczyły się mocno. Po puszczeniu wody, wyłączamy grzanie. Odlewamy nadmiar wody i studzimy. Do wystudzonych warzyw dodajemy starty ser żółty. Formujemy krokiety, każdy obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 10
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 152