Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja przyrządzenia mięsa z królika, w tej postaci zasmakuje nawet tym, którzy nie przepadają za tym rodzajem mięsa
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 39
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2529
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 39
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2529
Składniki
1. mięso umyć, posypać solą, tymiankiem oraz posiekanym czosnkiem, odstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać 2 łyżki oleju, podsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną cebule i selera, podlać gorącą wodą, dusić na małym ogniu ok 1 godz, w razie potrzeby uzupełniać wodę, 3. gdy mięso będzie prawie miękkie, dodać pokrojonego i dobrze wypłukanego pora oraz pokrojone w plastry ziemniaki, dodać pieprz, w razie konieczności dosolić, dusić do miękkości, smacznego