Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja przyrządzenia mięsa z królika, w tej postaci zasmakuje nawet tym, którzy nie przepadają za tym rodzajem mięsa
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 581
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 73
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1417
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3904
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 477
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 581
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 73
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1417
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3904
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 477
Składniki
1. mięso umyć, posypać solą, tymiankiem oraz posiekanym czosnkiem, odstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać 2 łyżki oleju, podsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną cebule i selera, podlać gorącą wodą, dusić na małym ogniu ok 1 godz, w razie potrzeby uzupełniać wodę, 3. gdy mięso będzie prawie miękkie, dodać pokrojonego i dobrze wypłukanego pora oraz pokrojone w plastry ziemniaki, dodać pieprz, w razie konieczności dosolić, dusić do miękkości, smacznego