Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie przepadam za mięsem z królika, ale tak przyrządzone smakuje naprawdę dobrze
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Składniki
1. nogi można przekroić na 2 części, warzywa obrać i pokroić, mięso posolić, polać sosem sojowym, obłożyć warzywami, wstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać olej, z mięsa usunąć warzywa, obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dodać rozmaryn i tymianek, dusić ok 60 min, po tym czasie dodać warzywa, dusić do miękkości, w razie potrzeby dolać wody, jak mięso będzie prawie miękkie należy odparować płyn, zestaw warzyw może być oczywiście różny, ja wybrałam te, które najlepiej lubię, smacznego