Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie przepadam za mięsem z królika, ale tak przyrządzone smakuje naprawdę dobrze
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
1. nogi można przekroić na 2 części, warzywa obrać i pokroić, mięso posolić, polać sosem sojowym, obłożyć warzywami, wstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać olej, z mięsa usunąć warzywa, obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dodać rozmaryn i tymianek, dusić ok 60 min, po tym czasie dodać warzywa, dusić do miękkości, w razie potrzeby dolać wody, jak mięso będzie prawie miękkie należy odparować płyn, zestaw warzyw może być oczywiście różny, ja wybrałam te, które najlepiej lubię, smacznego