Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, miękkie i smaczne.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8962
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8962
Składniki
Mięso namoczyć na noc z dodatkiem octu.
Przed pieczeniem mięso posolić i przyprawić pieprzem mielonym.
Ułożyć na blaszce i przykryć skórkami słoniny.
Dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz w ziarkach.
Piec aż mięso będzie miękkie, przed końcem pieczenia dodać pokrojoną cebule i czosnek.