Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, miękkie i smaczne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 985
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 838
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12606
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 985
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 838
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12606
Składniki
Mięso namoczyć na noc z dodatkiem octu.
Przed pieczeniem mięso posolić i przyprawić pieprzem mielonym.
Ułożyć na blaszce i przykryć skórkami słoniny.
Dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz w ziarkach.
Piec aż mięso będzie miękkie, przed końcem pieczenia dodać pokrojoną cebule i czosnek.