Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, miękkie i smaczne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16382
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6591
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16382
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6591
Składniki
Mięso namoczyć na noc z dodatkiem octu.
Przed pieczeniem mięso posolić i przyprawić pieprzem mielonym.
Ułożyć na blaszce i przykryć skórkami słoniny.
Dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz w ziarkach.
Piec aż mięso będzie miękkie, przed końcem pieczenia dodać pokrojoną cebule i czosnek.