Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, miękkie i smaczne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Składniki
Mięso namoczyć na noc z dodatkiem octu.
Przed pieczeniem mięso posolić i przyprawić pieprzem mielonym.
Ułożyć na blaszce i przykryć skórkami słoniny.
Dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz w ziarkach.
Piec aż mięso będzie miękkie, przed końcem pieczenia dodać pokrojoną cebule i czosnek.