Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik przygotowany wg tego przepisu jest delikatny, soczysty i aromatyczny
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1246
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 111
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 41
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1033
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1246
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 111
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 41
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1033
Składniki
1. królika podzielić na mniejsze kawałki, 2. rozgrzać masło, królika zrumienić ze wszystkich stron, dodać posiekaną cebulę i czosnek, chwilę jeszcze poddusić, zalać bulionem, dodać liśc laurowy i musztardę, dusić na małym ogniu, 4. gdy mięso bedzie miękkie doprawić pieprzem, tymiankiem i ew. solą, (sos można zagęścić mąką ale ja tego nie robię) smacznego