Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik przygotowany wg tego przepisu jest delikatny, soczysty i aromatyczny
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
1. królika podzielić na mniejsze kawałki, 2. rozgrzać masło, królika zrumienić ze wszystkich stron, dodać posiekaną cebulę i czosnek, chwilę jeszcze poddusić, zalać bulionem, dodać liśc laurowy i musztardę, dusić na małym ogniu, 4. gdy mięso bedzie miękkie doprawić pieprzem, tymiankiem i ew. solą, (sos można zagęścić mąką ale ja tego nie robię) smacznego