Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza forma typowych kotletów mielonych. Drobiowe kotlety z rukolą i płatkami jaglanymi.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1851
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1851
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2108
Składniki
Mięso kroimy drobniej, wkładamy do robota z nożami tnącymi. Dodajemy pokrojoną cebulę, rukolę, jajko, przyprawy i mieszamy, najpierw trybem pulsującym potem normalnie. Pod konie dosypujemy płatki jaglane. Możemy dodać trochę pasty wasabi. Wyrabiamy na gładką masę. Mokrymi dłońmi, lub łyżką nabieramy porcje mięsa, formujemy kulki i obtaczamy w mące kukurydzianej. Smażymy z obu stron.