Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza forma typowych kotletów mielonych. Drobiowe kotlety z rukolą i płatkami jaglanymi.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso kroimy drobniej, wkładamy do robota z nożami tnącymi. Dodajemy pokrojoną cebulę, rukolę, jajko, przyprawy i mieszamy, najpierw trybem pulsującym potem normalnie. Pod konie dosypujemy płatki jaglane. Możemy dodać trochę pasty wasabi. Wyrabiamy na gładką masę. Mokrymi dłońmi, lub łyżką nabieramy porcje mięsa, formujemy kulki i obtaczamy w mące kukurydzianej. Smażymy z obu stron.