Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulebiak z grzybami
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 884
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4505
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1126
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 499
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3723
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 884
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4505
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1126
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 499
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3723
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć i poszatkować. Cebulę umyć, obrać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oleju. Dodać poszatkowane grzyby, posolić i posypać pieprzem. Dusić około 25 minut. Ostudzić. Dodać do masy bułkę tartą i całe jajko. Ze składników ciasta zagnieść ciasto. Odstawić je na 1/2 godziny do lodówki. Rozwałkować. Nałożyć wzdłuż ciasta nadzienie, zawinąć brzegi. Uformować z całości podłużny kształt. Posmarować jajkiem. Wstawić do piekarnika i piec ok. 30 minut. Porcja - 230 kcal.