Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulebiak z grzybami
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38562
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38562
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć i poszatkować. Cebulę umyć, obrać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oleju. Dodać poszatkowane grzyby, posolić i posypać pieprzem. Dusić około 25 minut. Ostudzić. Dodać do masy bułkę tartą i całe jajko. Ze składników ciasta zagnieść ciasto. Odstawić je na 1/2 godziny do lodówki. Rozwałkować. Nałożyć wzdłuż ciasta nadzienie, zawinąć brzegi. Uformować z całości podłużny kształt. Posmarować jajkiem. Wstawić do piekarnika i piec ok. 30 minut. Porcja - 230 kcal.