Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-09-2011
pyszne o bardzo ciekawym smaku,zainspirowalasm sie przepisem z kuchni wloskiej,jednak wszystkie skladniki to moja wizja..
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5286
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1305
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5286
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1305
Składniki
bulke namocz wycisnij,pietruszke,cebulke drobno posiekaj dodaj do miesa wszystkie skladniki i dobrze wymieszaj dosmacz,ja wkladam mieso do lodowki na 2 godz lepiej sie lepi mieso,ale to nie konieczne
olej rozgrzej,formowac z miesa kulk wielkosci orzecha optaczac w mace podsmazyc do zrumienienia,,wszystkie kulki przelozyc do garnka zalewajac gotowana woda.
do gotujacych sie kulek dodajemy lyz musztardy,lyz chrzanu i posiekany koperek dosmaczamy w razie potrzeby zageszczamy sos odrobina maki
ja podaje to danie z makaronem i burakami ,ale to juz do wyboru do koloru,smakuje ze wszystkim super