Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-09-2011
pyszne o bardzo ciekawym smaku,zainspirowalasm sie przepisem z kuchni wloskiej,jednak wszystkie skladniki to moja wizja..
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 33
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 74
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 42
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 33
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 74
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 42
Składniki
bulke namocz wycisnij,pietruszke,cebulke drobno posiekaj dodaj do miesa wszystkie skladniki i dobrze wymieszaj dosmacz,ja wkladam mieso do lodowki na 2 godz lepiej sie lepi mieso,ale to nie konieczne
olej rozgrzej,formowac z miesa kulk wielkosci orzecha optaczac w mace podsmazyc do zrumienienia,,wszystkie kulki przelozyc do garnka zalewajac gotowana woda.
do gotujacych sie kulek dodajemy lyz musztardy,lyz chrzanu i posiekany koperek dosmaczamy w razie potrzeby zageszczamy sos odrobina maki
ja podaje to danie z makaronem i burakami ,ale to juz do wyboru do koloru,smakuje ze wszystkim super