Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-09-2011
pyszne o bardzo ciekawym smaku,zainspirowalasm sie przepisem z kuchni wloskiej,jednak wszystkie skladniki to moja wizja..
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 383
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3663
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 383
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3663
Składniki
bulke namocz wycisnij,pietruszke,cebulke drobno posiekaj dodaj do miesa wszystkie skladniki i dobrze wymieszaj dosmacz,ja wkladam mieso do lodowki na 2 godz lepiej sie lepi mieso,ale to nie konieczne
olej rozgrzej,formowac z miesa kulk wielkosci orzecha optaczac w mace podsmazyc do zrumienienia,,wszystkie kulki przelozyc do garnka zalewajac gotowana woda.
do gotujacych sie kulek dodajemy lyz musztardy,lyz chrzanu i posiekany koperek dosmaczamy w razie potrzeby zageszczamy sos odrobina maki
ja podaje to danie z makaronem i burakami ,ale to juz do wyboru do koloru,smakuje ze wszystkim super