Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym, panierowane w maśle i bułce tartej z parmezanem.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 144
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9396
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 144
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9396
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Składniki
Filety z piersi kurczaka oczyść, osusz i przekrój wzdłuż na pół. Każdy kawałek mięsa dość cienko rozbij, dopraw solą i pieprzem.
Kawałki sera żółtego ściśle zawiń w szynkę. Dzięki temu mniej sera będzie wypływało z kurczaka podczas smażenia.
Na każdym plastrze mięsa ułóż ser zawinięty w szynkę. Zwiń ściśle w roladkę.
Roladki panieruj najpierw w mące, następnie w roztopionym maśle i na końcu w bułce tartej wymieszanej z parmezanem.
Smaż na dobrze rozgrzanym oleju z każdej strony, do zarumienienia.