Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam, jest pysznie a do tego nie wymaga dużo pracy i czasu
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1729
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15148
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3867
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1729
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15148
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3867
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Składniki
1. kurczaka pokroić w kostkę lub paski, podsmażyć na rumiano na łyżce oleju, dodać pokrojonego pora i czosnek, chwilę dusić, posolić, podlać kilkoma łyżkami gorącej wody, dusić na małym ogniu, po ok 10 min dodać szpinak (świeży lub mrożony), dusić do miękkości, dodać pokrojone na pół pomidorki a po kilku minutach dodać serek, podgrzewać na małym ogniu aż serek się rozpuści, doprawić do smaku, najlepiej smakuje z makaronem smacznego