Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam, jest pysznie a do tego nie wymaga dużo pracy i czasu
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1203
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1261
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 195
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1203
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1261
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 195
Składniki
1. kurczaka pokroić w kostkę lub paski, podsmażyć na rumiano na łyżce oleju, dodać pokrojonego pora i czosnek, chwilę dusić, posolić, podlać kilkoma łyżkami gorącej wody, dusić na małym ogniu, po ok 10 min dodać szpinak (świeży lub mrożony), dusić do miękkości, dodać pokrojone na pół pomidorki a po kilku minutach dodać serek, podgrzewać na małym ogniu aż serek się rozpuści, doprawić do smaku, najlepiej smakuje z makaronem smacznego