Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować prosty przepis na pysznego pieczonego kurczaka. Keczup to nie tylko idealny dodatek do kanapek, ale również świetna marynata do mięsa. Przekonaj się sam :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w misce. Dodajemy mięso i cebulę pokrojoną w grube plastry. Wkładamy do lodówki na kilka godzin.
Kurczaka i cebulę przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy pod przykryciem 30 minut w 180 stopniach, następnie zdejmujemy pokrywkę i pieczemy jeszcze 15minut. Smacznego!