Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Przekonacie się, że jest to nie tylko dodatek do sałatek ale też świetny składnik marynaty do mięsa.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Majonez, koncentrat pomidorowy, miód, sos sojowy, paprykę, sól i pieprz mieszamy w miseczce. Przygotowaną marynatą nacieramy mięso kurczaka i odstawiamy na kilka godzin.
Rękaw do pieczenia napełniamy zamarynowanym mięsem i cebulą pokrojoną w grube plastry. Przed włożeniem do piekarnika rękaw do pieczenia zawiązujemy i nakłuwamy w kilku miejscach. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!