Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Przekonacie się, że jest to nie tylko dodatek do sałatek ale też świetny składnik marynaty do mięsa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27511
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27511
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Majonez, koncentrat pomidorowy, miód, sos sojowy, paprykę, sól i pieprz mieszamy w miseczce. Przygotowaną marynatą nacieramy mięso kurczaka i odstawiamy na kilka godzin.
Rękaw do pieczenia napełniamy zamarynowanym mięsem i cebulą pokrojoną w grube plastry. Przed włożeniem do piekarnika rękaw do pieczenia zawiązujemy i nakłuwamy w kilku miejscach. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!