Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Przekonacie się, że jest to nie tylko dodatek do sałatek ale też świetny składnik marynaty do mięsa.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1493
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1493
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Składniki
Majonez, koncentrat pomidorowy, miód, sos sojowy, paprykę, sól i pieprz mieszamy w miseczce. Przygotowaną marynatą nacieramy mięso kurczaka i odstawiamy na kilka godzin.
Rękaw do pieczenia napełniamy zamarynowanym mięsem i cebulą pokrojoną w grube plastry. Przed włożeniem do piekarnika rękaw do pieczenia zawiązujemy i nakłuwamy w kilku miejscach. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!