Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oczywiście to taka spolszczona wersja, uwielbiam chińskie smaki i próbuję zrobić coś fajnego w domu:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Składniki
pierś z kurczaka oczyścić i pokroić na kawałeczki, lekko osolić, oprószyć mąką kukurydzianą, podsmażyć na oleju. Kurczaka zdjąć z patelni.
Na tej samej patelni uzupełnić olej, podsmażyć pokrojoną w paski paprykę, przeciśnięty przez praskę czosnek, dodać poszatkowna kapustę pekińską. Krótko podsmażać.
-przygotować sos: sos sojowy+ przyprawa pięć smaków+ pieprz syczuański zmielony lub utarty w moździerzu -do warzyw na patelni dodać kurczaka i sos, jeszce chwile podusić. Podawać z ryżem.