Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam osobą lubiącym kuchnie chińską i pikantną.TROCHE PALI...ALE PYCHA !
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 442
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 374
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6767
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242031
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2483
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 442
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 374
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6767
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242031
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2483
Składniki
Pierś pokroic w kostke,wymieszac z sosem sojowym,przprawą i zmiarzdzonym czosnkiem,odstawic na 1 godz do lodówki.W tym czasie pokroic marchewke w słupki,grzyby mun zalac gorącą wodą i moczyc ok 20 min aż zmiękną.Kiełki bambusa odcedzic a por pokroic i krążki.Wszystko wrzucic do woka lub garka i podsmażyc chwile,zalac ok 1 szkl wody,dusic do chwili aż warzywa zmiękną.Pierś podsmażyc na patelni,dodac warzywa,porządnie wymieszac,znów podlac wodą i dusic ok 20 min.Ryż ugotowac wg przepisu na opakowaniu.