Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam osobą lubiącym kuchnie chińską i pikantną.TROCHE PALI...ALE PYCHA !
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10943
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3553
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2645
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10943
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3553
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2645
Składniki
Pierś pokroic w kostke,wymieszac z sosem sojowym,przprawą i zmiarzdzonym czosnkiem,odstawic na 1 godz do lodówki.W tym czasie pokroic marchewke w słupki,grzyby mun zalac gorącą wodą i moczyc ok 20 min aż zmiękną.Kiełki bambusa odcedzic a por pokroic i krążki.Wszystko wrzucic do woka lub garka i podsmażyc chwile,zalac ok 1 szkl wody,dusic do chwili aż warzywa zmiękną.Pierś podsmażyc na patelni,dodac warzywa,porządnie wymieszac,znów podlac wodą i dusic ok 20 min.Ryż ugotowac wg przepisu na opakowaniu.