Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam osobą lubiącym kuchnie chińską i pikantną.TROCHE PALI...ALE PYCHA !
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1508
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1720
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 65
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1508
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1720
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 65
Składniki
Pierś pokroic w kostke,wymieszac z sosem sojowym,przprawą i zmiarzdzonym czosnkiem,odstawic na 1 godz do lodówki.W tym czasie pokroic marchewke w słupki,grzyby mun zalac gorącą wodą i moczyc ok 20 min aż zmiękną.Kiełki bambusa odcedzic a por pokroic i krążki.Wszystko wrzucic do woka lub garka i podsmażyc chwile,zalac ok 1 szkl wody,dusic do chwili aż warzywa zmiękną.Pierś podsmażyc na patelni,dodac warzywa,porządnie wymieszac,znów podlac wodą i dusic ok 20 min.Ryż ugotowac wg przepisu na opakowaniu.