Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
brrrrr... rano były 4 st.Celsjusza. Nieuchronnie idzie zima pora wiec na coś rozgrzewającego...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4876
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9432
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4876
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9432
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1404
Składniki
Piersi oprószyć solą, pieprzem, majerankiem i usmażyć na oleju w głębokiej patelni z obu stron na złoto. Odłożyć.
Na tej samej patelni :na oleju podsmażyć cebulę , dodać poszatkowaną kapustę, doprawić , dodać kminek i przecier pomidorowy. Kapuchę dusimy pod przykryciem ok.30 min w razie potrzeby podlewając wodą.Po tym czasie do kapusty dodajemy piersi , które wystarczy tylko w nie pogrzać.
Zajadamy ze smakiem obmyślając kolejny chytry plan jak tu przetrwać nadchodzące zimne i mokre czasy.