Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki kurczaka w chrupiącej kokosowej panierce. Podane z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z sałaty lodowej.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Filet opłucz, osusz i pokrój na dowolnej wielkości kawałki, przełóż do miski dodaj łyżkę oleju, sól, pieprz i przyprawy, wymieszaj. W jednym głębokim talerzu roztrzep jajko, w drugim wymieszaj mąkę z wiórkami kokosowymi. Na patelni rozgrzej olej, filet obtaczaj w roztrzepanym jajku a następnie w mące z wiórkami kokosowymi. Smaż na złoty kolor z obu stron.
Kurczaka podajemy z ulubionymi dodatkami np. z pieczonymi ziemniakami i surówką z sałaty lodowej.