Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i soczysty...
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać dokładnie.Osuszonego kurczaczka smarować marynata z każdej strony i układać w naczyniu żaroodpornym przekładając pokrojoną cebulą.Jęli zostanie trochę marynaty można dolać cit wody i zalać na koniec całe mięsko.
Zamknięte naczynie żaroodporne wstawić do lodówki na kilka godzin a najlepiej na noc by kurczak dokładnie wchłonął smak z marynaty.Piec nagrzać do temp.200 st.C i zapiekać mięso jakieś 60 minut lub dłużej jeśli wymagają tego parametry piekarnika.