Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i soczysty...
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 208
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 61
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 17
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 16
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 208
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 61
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 17
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 16
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać dokładnie.Osuszonego kurczaczka smarować marynata z każdej strony i układać w naczyniu żaroodpornym przekładając pokrojoną cebulą.Jęli zostanie trochę marynaty można dolać cit wody i zalać na koniec całe mięsko.
Zamknięte naczynie żaroodporne wstawić do lodówki na kilka godzin a najlepiej na noc by kurczak dokładnie wchłonął smak z marynaty.Piec nagrzać do temp.200 st.C i zapiekać mięso jakieś 60 minut lub dłużej jeśli wymagają tego parametry piekarnika.