Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny kurczak na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13084
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13084
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4833
Składniki
Wykonanie: Mięso natrzeć solą i pieprzem i piec w piekarniku pół godziny w temperaturze 200 stopni. Następnie obłożyć pokrojoną w słupki marchewką i cebulą. Dodać tymianek, wino, sok pomarańczowy, podlać bulionem, śmietanką i upiec do miękkości. Brokuł ugotować oddzielnie z dodatkiem odrobiny soli, podsmażyć na maśle z gałką muszkatołową i podawać z przygotowanym mięsem polanym wytworzonym sosem.