Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, krojone piersi z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym; idealne na obiad, łatwe do wykonania
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9586
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4439
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20878
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9586
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4439
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20878
Składniki
mięso oczyść, pokrój w kostkę, posól
cebule obierz, pokrój w kostkę i zeszklij na patelni
oczyść pieczarki i pokrój w plastry lub kostkę, dodaj do podsmażonej cebuli, dopraw do smaku
mięso smaż osobno, po czym dodaj usmażoną cebulę z pieczarkami
zapraw śmietaną, dopraw do smaku
podawaj z ziemniakami i surówką