Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, krojone piersi z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym; idealne na obiad, łatwe do wykonania
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1135
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 163
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1135
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 163
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 210
Składniki
mięso oczyść, pokrój w kostkę, posól
cebule obierz, pokrój w kostkę i zeszklij na patelni
oczyść pieczarki i pokrój w plastry lub kostkę, dodaj do podsmażonej cebuli, dopraw do smaku
mięso smaż osobno, po czym dodaj usmażoną cebulę z pieczarkami
zapraw śmietaną, dopraw do smaku
podawaj z ziemniakami i surówką