Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, krojone piersi z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym; idealne na obiad, łatwe do wykonania
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1632
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1405
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1428
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1520
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1632
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1405
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1428
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1520
Składniki
mięso oczyść, pokrój w kostkę, posól
cebule obierz, pokrój w kostkę i zeszklij na patelni
oczyść pieczarki i pokrój w plastry lub kostkę, dodaj do podsmażonej cebuli, dopraw do smaku
mięso smaż osobno, po czym dodaj usmażoną cebulę z pieczarkami
zapraw śmietaną, dopraw do smaku
podawaj z ziemniakami i surówką