Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak inny niż zawsze. Bardzo łatwe.
Dieta nie musi powodować cierpienie kubków smakowych. Doskonałe lekkie curry...
Odsłon: 13554
Uwielbiam kurczaka pod kazda postacia, dzisiaj proponuje w ostrej wersji z pa...
Odsłon: 5782
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 1010
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 251
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 1010
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 251
Składniki
Kurczaka wyłożyc do naczynia żaroodpornego, polać masłem i zezłocić w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Dodać mango, brzoskwinie, skórkę cytryny, rosół, przykryć i piec przez godzinę.
Odlać powstały sos do rondla, wyjąć skórkę cytryny. dodać sok cytrynowy i śmietanę, przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polać sosem kurczaka. Podawać z ryżem i surówką. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 66
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 104