Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak inny niż zawsze. Bardzo łatwe.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
Kurczaka wyłożyc do naczynia żaroodpornego, polać masłem i zezłocić w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Dodać mango, brzoskwinie, skórkę cytryny, rosół, przykryć i piec przez godzinę.
Odlać powstały sos do rondla, wyjąć skórkę cytryny. dodać sok cytrynowy i śmietanę, przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polać sosem kurczaka. Podawać z ryżem i surówką. Smacznego.