Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak inny niż zawsze. Bardzo łatwe.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4344
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11795
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6741
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13875
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4344
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11795
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6741
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13875
Składniki
Kurczaka wyłożyc do naczynia żaroodpornego, polać masłem i zezłocić w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Dodać mango, brzoskwinie, skórkę cytryny, rosół, przykryć i piec przez godzinę.
Odlać powstały sos do rondla, wyjąć skórkę cytryny. dodać sok cytrynowy i śmietanę, przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polać sosem kurczaka. Podawać z ryżem i surówką. Smacznego.