Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie macie pomysły na obiad to zapraszam na mój przepis sos wymyśliłam sama jest przepyszne
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Filet pokroić w małą kostkę. Podsmażyć na małej ilości oleju i przyprawić curry. Gdy pierś będzie usmażona, dodać pokrojoną w kostkę cebulkę, podlać wodą i poddusić. Kiedy mięso i cebula będą miękkie, wyłączyć palnik z gazu i całość zalać jogurtem naturalnym wymieszać z przyprawami. Podawać z ryżem.